Veel belangstel­ling voor workshop Waarde-vol Onderwijs op Landelijke Actie Leer Netwerk Dag

Geplaatst op 3 december 2019

De workshop over Radicale Vernieuwing Waarde-vol Onderwijs® (RVWO) tijdens de Landelijke Actie Leer Netwerk Dag is met enthousiasme ontvangen. Deze workshop vond op 2 december plaats in Den Bosch. Tijdens deze dag was er volop aandacht voor arbeidsmarktvernieuwing in zorg en welzijn.

Op deze eerste Landelijke Dag van het Actie Leer Netwerk deelden bestuurders, beleidsadviseurs en HR-professionals uit zorg, zorgonderwijs en welzijn hun kennis en ervaringen met elkaar. Er waren plenaire sessies en parallelsessies (pitches, presentaties en workshops). Op het eind van de dag was er de mogelijkheid om onder het genot van een drankje sprekers en collega’s te ontmoeten.

Contacten en netwerken
De workshop RVWO werd verzorgd door Mieke Hollander (overall projectleider RVWO), Joost de Jonge (docent verpleegkunde bij mboRijnland) en Monique van der Meij (interne projectleider RVWO bij zorgorganisatie DSV|verzorgd leven). De workshop werd goed bezocht; het zaaltje zat vol. “Het was een waardevolle bijeenkomst”, blikt Mieke Hollander terug. “Het geïnteresseerde publiek stelde veel kritische vragen. Ook hebben we op deze dag nieuwe contacten opgedaan en bestaande netwerken kunnen intensiveren. We kijken er dan ook met voldoening op terug.”

Lees ook de blog die Marthijn Laterveer en Aukje Lausberg van de beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg schreven over de Landelijke Actie Leer Netwerk Dag.

Tekst: Femke van den Berg (Bureau Bisontekst). Beeld: Mieke Hollander (Zorg4Effect).

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Week van de Radicale vernieuwing
> Terugkijken & verslag lezen

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese