Veel belangstelling voor workshop Waarde-vol Onderwijs op Landelijke Actie Leer Netwerk Dag

De workshop over Radicale Vernieuwing Waarde-vol Onderwijs® (RVWO) die op 2 december plaatsvond tijdens de Landelijke Actie Leer Netwerk Dag in Den Bosch is met enthousiasme ontvangen. Tijdens deze dag was er volop aandacht voor arbeidsmarktvernieuwing in zorg en welzijn.

Op deze eerste Landelijke Actie Leer Netwerk Dag deelden bestuurders, beleidsadviseurs en HR-professionals uit zorg, zorgonderwijs en welzijn hun kennis en ervaringen met elkaar. Er waren plenaire sessies en parallelsessies (pitches, presentaties en workshops). Op het eind van de dag was er de mogelijkheid om onder het genot van een drankje sprekers en collega’s te ontmoeten.

Contacten en netwerken
De workshop RVWO werd verzorgd door Mieke Hollander (overall projectleider RVWO), Joost de Jonge (docent verpleegkunde bij mboRijnland) en Monique van der Meij (interne projectleider RVWO bij zorgorganisatie DSV|verzorgd leven). De workshop werd goed bezocht; het zaaltje zat vol. ‘Het was een waardevolle bijeenkomst’, blikt Mieke Hollander terug. ‘Het geïnteresseerde publiek stelde veel kritische vragen. Ook hebben we op deze dag nieuwe contacten opgedaan en bestaande netwerken kunnen intensiveren. We kijken er dan ook met voldoening op terug.’


Geplaatst op: 3 december 2019
Laatst gewijzigd op: 3 december 2019