Theater­maker nodigt je uit voor Week van de Radicale ver­nieuwing

Geplaatst op 30 augustus 2022

Al veel mensen hebben zich aangemeld voor de Week van de Radicale vernieuwing, dit jaar van 7 t/m 11 november 2022!

Theatermaker Oscar Kocken, onze gastheer en gespreksleider tijdens de Week, heeft een korte video voor ons gemaakt. Kijk je mee?

7 tot en met 11 november

Naast het inhoudelijke, interactieve programma is er weer veel ruimte voor uitwisseling en ontmoeting met andere vernieuwers dit jaar. 

Maandag 7 november staat geheel in het teken van de vernieuwing in de ouderenzorg thuis en in het verpleeghuis. Door de week heen organiseren verschillende zorgorganisaties themabijeenkomsten op locatie in het land. Het ministerie van VWS heeft intussen bevestigd dat we vrijdag 11 november daar op locatie de Week met een interessant dagprogramma kunnen afsluiten! Meer informatie volgt.

Op zoek naar Waardevol leven!

Iedereen is op zoek naar hoe hij een waardevol leven kan leiden, dat aansluit op wat er voor hem toe doet. In de zorg zijn we op zoek hoe we elkaar en anderen daarbij kunnen helpen: cliënten, naasten en medewerkers. Deze Week van de Radicale vernieuwing geeft het podium aan de mensen in de zorg die hieraan werken, hun oplossingen én uitdagingen.

Die zijn er namelijk volop, in de radicale vernieuwingsbewegingen. En aan creativiteit is ook geen gebrek. Of het nu gaat om voldoende zorgmedewerkers, een goed werk- en leerklimaat, of over hoe je ook waardevolle zorg kunt bieden waar dat nog niet lukt. In aanloop naar de Week van de Radicale vernieuwing zijn we op tour door het land, op zoek naar mensen en praktijkvoorbeelden die zij tijdens de Week het podium willen geven. (Volg ons daarvoor ook op de sociale media! Directe links naar onze pagina’s vind je rechts bovenaan deze pagina.)

Meer informatie en aanmelden

Om radicaal anders te kijken en te werken, is iedereen die hierbij betrokken is van belang. Binnen de zorgorganisatie, thuis en in de samenleving. Daarom nodigen we een divers publiek uit. Cliënten, naasten, zorgmedewerkers, cliëntenraden, bestuurders, ondersteunende- en stafmedewerkers, leidinggevenden, vrijwilligers, beleidsmedewerkers, zorginkopers, toezichthouders, onderwijsvernieuwers, enzovoorts. Iedereen is uitgenodigd voor de Week van de Radicale vernieuwing! 

Kijk op: weekvanderadicalevernieuwing.nl.

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Week van de Radicale vernieuwing
> Terugkijken & verslag lezen

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese