Start nieuwe studen­tengroep RVWO

Geplaatst op 25 januari 2021

Op maandag 1 februari 2021 starten 23 studenten met de opleiding VIG/MMZ of mbo-verpleegkundige, onder de vlag van Radicale Vernieuwing Waarde-vol Onderwijs® (RVWO).

De studenten zijn allen in dienst bij ActiVite, DSVǀverzorgd leven of Topaz. Ze volgen de opleiding bij mboRijnland, locatie Breestraat. Sommigen zijn doorstroom-student; zij hebben dus al de nodige kennis van en ervaring in de zorg. Anderen zijn zij-instromer met ervaring in een ander vakgebied. Deze studenten brengen dus andere kennis en ervaring mee.

Kennismaking

Op 1 februari starten de studenten om 10 uur op de Breestraat te Leiden. Normalerwijs staat het begin van een opleiding in het licht van fysiek kennismaken en een leuke introductieperiode. Maar, zoals iedereen begrijpt, is het nu allemaal anders, vanwege de Covid 19-maatregelen. Het programma is hierop aangepast.  

We wensen alle studenten heel veel succes! We hopen dat zij een goede en zinnige studietijd tegemoet gaan.

OVER RVWO
Radicale Vernieuwing Waarde-Vol Onderwijs® vernieuwt het zorgonderwijs, zodat de zorg en ondersteuning duurzaam kunnen aansluiten bij de waarde(n) van mensen met een zorgvraag en hun naasten én zorgprofessionals hun werk met plezier doen. (Meer informatie over RVWO lees je in de RVWO-nieuwsbrief).

Tekst: Mieke Hollander.

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Droom van de beweging nog groter gewor­den’
> Serie video's

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese