Waardevol Onderwijs in special Zorg & Welzijn

Geplaatst op 11 maart 2019

De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 11 t/m 16 maart 2019. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen hun deuren en laten zien wat werken in zorg en welzijn is – en hoe je met een baan in deze sector écht het verschil maakt voor een ander.

Evenementen
In het hele land zijn er evenementen over leren en werken in deze branche, ook in de regio Leiden. Daar werken drie zorgorganisaties (ActiVite, DSV|verzorgd leven en Topaz) samen met mboRijnland en LOI Hogeschool aan een radicaal andere invulling van zorg- en welzijnsonderwijs, onder de noemer Radicale Vernieuwing Waarde-vol Onderwijs® (RVWO). Tijdens de Week van Zorg en Welzijn geven de drie zorgorganisaties extra voorlichting over werken en leren in de ouderenzorg. Zij gaan graag in gesprek met geïnteresseerden over de kansen die dit vernieuwende onderwijsproject biedt.

Huis-aan-huisblad
In de special rondom de Week van Zorg en Welzijn, editie Zuid-Holland Noord, wordt op pagina 15 in de rechterkolom aandacht besteed aan RVWO. De special is een uitgave van Care2Care en Heel Holland Zorgt in samenwerking met RegioPlus ter promotie van de Week van Zorg en Welzijn 2019.

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Radicale vernieuwing in gouden letters vastgehouden door deelnemers

‘Bewegingen Radicale ver­nieuwing bundelen krachten’
> Lees hier meer

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese