Nieuwe vacatures, op mbo- én hbo-niveau!

Pioniers gezocht in de ouderenzorg!

Praktijk-leerroute Radicale Vernieuwing Waarde-vol Onderwijs® (RVWO): Verzorgende IG/MZ, MBO-Verpleegkundige/MZ en HBO-V

Krijg jij energie van nieuwe dingen? Ben jij een pionier met hart voor de zorg? En wil je graag aan de slag als Verzorgende IG/MZ, MBO-Verpleegkundige/MZ of HBO-Verpleegkundige? Kies dan voor deze unieke, vernieuwende praktijk-leerroute, uitgevoerd door ActiVite, DSV│verzorgd leven en Topaz in samenwerking met mboRijnland en LOI Hogeschool.

De relatie met de bewoner en het welzijn staan op de eerste plaats in deze opleidingen. Hoe lever je de zorg die aansluit bij wat écht belangrijk is voor een bewoner/cliënt/patiënt en de naasten? Daarnaast krijgen in deze vernieuwende opleidingen ook onderwerpen als gastvrijheid, welzijn, zorg-IT en zorgtechnologie de aandacht die ze verdienen.

Aansluiten bij de praktijk

Je leert vooral in de verpleeghuizen of thuiszorg – waar zorg wordt geboden – en zit minder in de schoolbanken; een aanpak die beter aansluit bij de praktijk. Behalve voor de MBO-opleidingen nodigen de drie zorgorganisaties ook mensen uit om te solliciteren als zij belangstelling hebben voor HBO-V. Daarnaast zoekt ActiVite naar kandidaten die in de thuiszorg willen werken en leren. Bij de start van de praktijk-leerroute ga je eerst vier dagen per week naar school. Daarna verandert de verdeling tussen leren op school en in de praktijk; de nadruk ligt dan op werkplekleren.

Verder op ingeslagen weg

Inmiddels zijn reeds twee groepen MBO-studenten en één HBO-V-groep gestart met RVWO. Over hun eerste ervaringen en verdere achtergrondinformatie over RVWO kun je meer lezen op www.waardevolonderwijs.nl. We gaan verder op de ingeslagen weg.

Aansluiten bij landelijke beweging

De praktijk-leerroute sluit aan bij de landelijke beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg, van regels naar relaties. Enkele tientallen zorgorganisaties werken hierin samen aan een verpleeghuiszorg waarin mensen voorop staan. Dit past prima bij wat wij ook willen! Door nauwe samenwerking met deze beweging zorgen we ervoor dat de praktijk-leerroute steeds aan blijft sluiten bij de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden.

Wat breng jij mee?

Ben jij die enthousiaste, ondernemende student die van vernieuwing houdt? Wil je ontdekken hoe deze nieuwe manier van onderwijs jou tot een hele goede Verzorgende IG/MZ, MBO-Verpleegkundige/MZ of HBO-Verpleegkundige gaat maken? Wil je daarbij je talenten inzetten én je verder ontwikkelen? Sta je flexibel in het leven en houd je wel van dynamiek? Heb jij een vooropleiding VMBO GL, T of Kader? Of een diploma Helpende, Verzorgende/MZ of MBO-Verpleegkundige? Of wil je als zij-instromer in de ouderenzorg aan de slag? Solliciteer dan nu, we kijken uit naar je reactie!

Wij bieden:

• een op maat gemaakte opleiding die je opleidt tot de professional van de toekomst;
• een sterk verrijkt onderwijsconcept (RVWO) met een landelijk erkend diploma;
• professionele begeleiding op de werkvloer door een werk- en praktijkbegeleider, zodat je het maximale uit je opleiding haalt;
• mogelijkheden om jezelf, nu en in de nabije toekomst, verder te ontwikkelen binnen je eigen vakgebied;
• een leerarbeidsovereenkomst tijdens de opleiding van ten minste 24 uur + 3 uur betaalde lestijd;
• goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO-VVT;
• de mogelijkheid om een betaalbare woonstudio te huren in hartje Leiden (per oktober);
• baangarantie: na je opleiding kun je bij ons aan de slag.

Je geeft zelf jouw voorkeur aan voor de organisatie waar je aan de slag gaat (tijdens en na je opleiding). Daarbij heb je de keus uit:
• ActiVite
• DSV│Verzorgd leven
• Topaz

Heb je vragen?

Neem voor meer informatie contact met ons op:
• ActiVite, Iris Theeuwen, ActiVite Academie, (071) 516 14 15
• DSV│verzorgd leven, Thessa Groen, interne projectleider RVWO, (071) 204 90 00
• Topaz, Celly Buters, recruiter, 06 13 48 91 29

Start opleidingen

De mbo-opleidingen starten begin oktober, met een introductiedag eind september.
De hbo-opleiding start begin november, met een introductiedag eind oktober.

Onze organisaties kunnen jouw persoonsgegevens, in het kader van deze selectieprocedure, onderling uitwisselen. Mocht je hier bezwaar tegen hebben dan kun je dat mondeling of schriftelijk aangeven bij de contactpersoon in de vacaturetekst.

Nieuwe medewerkers hebben een Verklaring Omtrent Gedrag nodig.


Geplaatst op: 27 juni 2019
Laatst gewijzigd op: 12 juli 2019