Nieuw gezicht: Simone Schraepler

Geplaatst op 7 december 2020

Simone Schraepler is sinds augustus werkzaam bij ActiVite als Directeur Extramurale Zorg. In dit stuk stelt zij zichzelf voor.

“Ik heb lang gewerkt bij Facilicom, als operationeel directeur bij Incluzio. Daarna heb ik enige tijd voor mezelf gewerkt en als laatste bij de Politie. Ik woon zelf in Rotterdam en heb geen achtergrond in de zorg, ik leer iedere dag en vind steeds meer mijn weg in de regio.”

Fijne collega’s

“ActiVite is een mooie organisatie, met een integraal aanbod op het gebied van (ouderen)zorg. Dus toen deze functie vacant kwam, omdat mijn voorganger vervroegd met pensioen ging, heb ik gesolliciteerd! En daar ben ik nog steeds erg blij mee, ondanks de lastige tijden waar we door corona momenteel in zitten. Maar ik heb veel fijne collega’s en een geweldig team!”

Veel te ontdekken

“RVWO is voor mij nog een beetje onbekend. Ik heb veel te ontdekken in deze functie en de dagelijkse drukte staat een echte verdieping nog een beetje in de weg. Maar ActiVite staat bekend om de vele opleidingsmogelijkheden die we bieden, dus ik kijk ernaar uit om me ook verder te verdiepen in het RVWO: zowel in het aanbod dat we daarmee te bieden hebben, alsook in de manier waarop ActiVite kan bijdragen aan verdere ontwikkeling van RVWO.”

OVER RVWO
Radicale Vernieuwing Waarde-Vol Onderwijs® vernieuwt het zorgonderwijs, zodat de zorg en ondersteuning duurzaam kunnen aansluiten bij de waarde(n) van mensen met een zorgvraag en hun naasten én zorgprofessionals hun werk met plezier doen. (Meer informatie over RVWO lees je in de RVWO-nieuwsbrief).

Tekst: Leontine van Dijk-Siezenga. Beeld: Kim Laterveer.

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Droom van de beweging nog groter gewor­den’
> Serie video's

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese