Gezocht: enthousias­te prak­tijkop­leider bij DSV|ver­zorgd leven

Geplaatst op 15 september 2020

Voor 28-32 uur per week

Zorgorganisatie DSV|verzorgd leven is samen met zorgorganisaties ActiVite en Topaz een van de partners in het praktijk-leertraject Radicale Vernieuwing Waarde-vol Onderwijs®. Samen vernieuwen zij het zorgonderwijs, zodat de zorg en ondersteuning duurzaam kunnen aansluiten bij de waarde(n) van mensen met een zorgvraag en hun naasten én zorgprofessionals hun werk met plezier doen.


Functie Als praktijkopleider bij DSV|verzorgd leven ben je het centrale punt in het begeleiden en opleiden van studenten. Samen met je collega’s doe je er alles aan om deze toekomstige zorgverleners toe te rusten tot enthousiaste en professionele medewerkers met hart voor onze cliënten. Je bent verantwoordelijk voor stagiaires en leerlingen van allerlei verschillende (zorg)opleidingen, achtergronden en niveaus.

In deze dynamische rol ben je samen met de werkbegeleiders, studentbegeleider en het management verantwoordelijk voor het neerzetten van een goed leerklimaat waarin studenten en medewerker met- en van elkaar leren op de werkplek. Je bent actief betrokken bij de innovatieve ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld het hybride werkplekleren. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor een of meerdere locaties. Je adviseert het management bij  de begeleiding van studenten en denkt mee over het opleidingsbeleid in de breedste zin van het woord.

Wij zoeken een ondernemende, positief kritische collega die bevlogen is en die dit enthousiasme ook kan overdragen aan de studenten van DSV.

–         Het coachen, begeleiden en motiveren van studenten geeft jou energie.

–         Je bent in het bezit van een  diploma verpleegkundige met geldige BIG registratie, en een opleiding tot HBO-praktijkopleider of docentenopleiding.

Wij bieden een leuke werkplek in een team dat open staat voor beweging en verandering. Wij zijn gehuisvest in een prachtig verbouwd visserspakhuis in het centrum van Katwijk, gelegen op loopafstand van het strand. Daarnaast bieden wij ruime mogelijkheden voor het volgen van cursussen en trainingen. Gelet op de samenstelling van het team zijn de werkdagen woensdag en vrijdag een must. De functie is gewaardeerd in FWG 50, Cao VVT, maximaal €3.707,64 per maand.

Voor meer informatie Ben je geïnteresseerd en heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met Thessa Groen, beleidsmedewerker Zorg. Zij is bereikbaar op telefoonnummer : 071-2049000.

Solliciteren kan via de website van DSV|verzorgd leven (gebruik de button).

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Radicale vernieuwing in gouden letters vastgehouden door deelnemers

‘Bewegingen Radicale ver­nieuwing bundelen krachten’
> Lees hier meer

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese