16/​9 bijeen­komst ondersteuningsmogelijkheden man­telzor­ginnovaties

Geplaatst op 28 augustus 2020

Hoe kunnen we de samenleving zo inrichten dat mantelzorgers de juiste ondersteuning krijgen? Dat is de centrale vraag van de Social Grow Sessions. Je bent uitgenodigd om 16 september deel te nemen aan een bijeenkomst over een programma dat erop gericht is om sociale innovaties te versterken.

Kennisland onderzoekt en ontwerpt maatschappelijke vooruitgang. Zij ondernemen hiervoor allerlei projecten, zoals afgelopen jaar het project ‘Leven Lang Leven‘. Een project rondom fijner ouder worden, ook in het verpleeghuis. Nu start Kennisland met partners een nieuw project over mantelzorg.

Pionier

Jessie Wagemakers, projectleider Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg bij RVS (Riethorst Stromenland, Volckaert en Schakelring), werd verkozen tot één van de pioniers van Leven Lang Leven, met haar initiatief Levensluister. Een methode die het gesprek met (of eigenlijk het luisteren naar) ouderen verdiept en verrijkt. Jessie Wagemakers verzorgt hierover een online sessie tijdens de Landelijke Inspiratieweek van Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg die georganiseerd wordt van 9 tot en met 13 november.

Kennisland start nu samen met enkele partners een nieuw project, gericht op innovatieve manieren van kijken naar, ondersteunen van en samenwerken met mantelzorgers. Is er onder de mensen in het netwerk van de beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg belangstelling om een innovatie aan te melden?

Meer weten

In de flyer staat meer informatie over de mogelijkheden. Zo kun je training, coaching en begeleiding ontvangen.

Download artikel als PDF

Lees meer artikelen over:

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Radicale vernieuwing in gouden letters vastgehouden door deelnemers

‘Bewegingen Radicale ver­nieuwing bundelen krachten’
> Lees hier meer

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese